Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

недеља, 08. јул 2012.

ФЕСТИВАЛ НА КРОМИДОТ - Индија

Секоја година во Индија се одржува фестивал на кромидот. Токму на овој фестивал сите љубители на овој зеленчук можат да ја покажат својата креативност. Уникатни куклички, подароци украсени со додатоци во разни бои.
Уживајте во глетката:
Креативно, забавно, интересно, .....

Нема коментара:

Постави коментар