Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

недеља, 31. јул 2016.

Кокино

Кокино
Според НАСА, Кокино е четврти на листата најстари опсерватории во светот.. останатите се Abu Simbel Egypt, Stonehenge Grat Britain, Angkor Wat, Cambodia. Но помалку позната е и Чочев Камен близу Кокино стара 4 милиони години и посовремена од Кокино.

Нема коментара:

Постави коментар