Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

недеља, 31. јул 2016.

ОПИУМ

ОПИУМ  
Најквалитетниот опиум на светот е македонскиот. Вториот по квалитет е Пакистанскиот со 7 морфиски единици а следуваат со помали разлики останатите Колумбискиот на пример е околу 3, 5 МЕ. Македонскиот е замислете 14 морфиски единици.

Нема коментара:

Постави коментар