Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

недеља, 31. јул 2016.

Кралеви во картите

Секој крал во картите претставува по еден голем крал:
 
Баклава - Крал Давид,
 
Срце - Карло Велики,
 
Детелина - Александар Македонски,  
 
Лист - Јулие Цезар.

Нема коментара:

Постави коментар