Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

четвртак, 11. август 2016.

Пронајдена пештера на месечината

Уште во 2009. година јапонската вселенска агенција Јакса соопшти дека нивната сонда пронашла на Месечината дупка доволно длабока во неа да се изгради помала база. 

Нема коментара:

Постави коментар