Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

четвртак, 11. август 2016.

Џебови со смрзната вода на Месечина

Големи џебови со неколку милиони тони смрзната вода се откриени на северниот пол на Месечината.

Нема коментара:

Постави коментар