Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

четвртак, 11. август 2016.

Глувци (Muridae) — група на цицачи од редот на глодари.

Глувците се множат толку брзо што за 18 месеци една двојка може да има над милион наследници.

Нема коментара:

Постави коментар