Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

четвртак, 11. август 2016.

Кожен чевел од Ерменија

Археолози во Ерменија пронашле кожен предмет кој датира од пред 5.500 години и за кој се верува дека е најстариот кожен чевел во светот.

Нема коментара:

Постави коментар