Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

четвртак, 11. август 2016.

Магнетно поле на Земјата

Последните набљудувања и снимки на нашата планета од страна на НАСА лeталото “Имиџ” и сателитот “Кластер” на Европска вселенска агенција, покажуваат дека во магнетното поле на Земјата се појавуваат огромни пукнатини.

Нема коментара:

Постави коментар