Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

четвртак, 11. август 2016.

Eтрурскиот глушец

Најмалиот принц на планетата е етрурскиот глушец со шилест нос. Тој тежи само 2 грами и достигнува максимална должина од 4 центиметри.

Нема коментара:

Постави коментар