Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

четвртак, 11. август 2016.

Божик


Божик е Господски празник и се празнува во спомен на раѓањето на Господ Исус Христос. Овој празник е матица на сите други црковни празници, бидејќи со Христовото раѓање се смета и почетокот на новата ера.

Нема коментара:

Постави коментар