Реката се запознава со пливање, а човекот со разговор.

четвртак, 11. август 2016.

Окото на Саурон

Сите сте слушнале за Господарот на прстените и Сауроновото око, но дали сте слушнале за галаксијата NGC 4151 или како што астрономите го нарекуваат нејзиниот центар Окото на Саурон?

Нема коментара:

Постави коментар